perjantai 18. heinäkuuta 2014

Taas on perjantai

Mihin tää viikko oikeen on mennyt, kun taas on jo perjantai!?!?

Kiitos kommenteista joita oon saanu sähköpostiin, kuvia pyydettiin lisää ja joku pyysi ihan pillun kuvaakin, mutta jos nyt en kuitenkaan pillusta kuvaa tänne laita. En edes tiedä saako tänne laittaa..

On se kiva, kun on kesä, niin voi edelleen viilettää vapaana ilman pikkareita. On meinaan paikatkin sen verran kipeenä ja iho jopa ihan rikki, kun on tullut sen verran aktiivisesti harratettua seksiä. Mun mies tykkää nuolla pillua ja kun on ajanu karvat ja iho on vähän viel ärtynyt, niin helpollahan se sitten menee ihokin rikki. Onneks on kaikenlaisia voiteita keksitty..

Vieläkään ei oo mun pikkarit yms tullu, joskos ens viikolla sitten.. Niitä odotellessa vedetään hame päällä ilman pikkareita. Välillä ei muista edes, että ei oo pikkareita jalassa ja on tullu julkisilla paikoilla vähän pyllisteltyy. Ihmettelin eilen, kun pari jotain vanhempaa eukkoa katto mua niin pahasti, mutta taisivat vaan olla kateellisia, kun mä uskallaan vetää pillu paljaana enkä häpeile vaikka paikat vilkkuu.. On mulla myös monesti kumartuessa käyny niin, että tissit on "pullahtanu" ulos.

Mä tykkään muutenkin jännytyksestä ja se kiinni jääminen itse teossa kiihottaa.. Taas kun olin yksin töissä yksi päivä, niin menin yhdelle tuolille istuu ja aloin hieroo klitorista. Nostin tissitkin paidan päälle esille. Sain kunnon orkut, kai se paikka ja ajatus, että joku voi tulla, kiihotti niin paljon ( ja tätä kirjoittaessa valahti pillu taas ihan märäksi).. Orkun jälkeen posket punasina olin siinä ja sitten tuli asiakas. Mitäköhän se olis sanonu jos olis tullu muutama min aikasemmin? Siellä mä olin tissit ja pillu paljaana tyydyttämässä itseäni.. Oli kyllä ihan hyvännäköinen joku mun ikänen mimmi, että oliskohan se suostunu mun kanssa vähän leikkii. En sitten viitsinyt kysyä..

Mulla on suurena fantasiana, että mä pääsisin nuolemaan pillua ja samalla joku toinen nainen nuolis mun pillua. Kai mä oon joku piilo-bi tai jotai, koska kyllä kauniit naiset mua on aina kiinnostanut ja kiihottanut ja mielelläni kattelen lesbopornoa tai vaan pelkkiä alastomien naisten kuvia..

Oon miettinyt myös, että lasketaanko se pettämiseksi, jos menee nuolemaan naisen pillua tai joku nainen nuolee mua? Mitä mieltä olette?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti