lauantai 12. heinäkuuta 2014

Pakettien odotusta..

Tilailin siis niitä pikkareita yms edellispäivänä ja postitustunnuksia satelee sähköpostiin. En malta odottaa, että saan helmipikkarit jalkaan. Ne helmet varmaan ihanasti hieroo pillua, kun liikkuu.. Ainakin jos on yhtään samanlaiset tai saman tuntuiset, kun mulla on tollaset "narupikkarit". Ei kai niitä pikkareiks voi ees kutsua, kun menee naru vaan jalkojen välistä. Eihän ne mitään peitä, mutta tuntuu ihanilta jalassa..

Löysin eilen kaapista sellaset pikkuset virkatut lappubikinit, jotka joskus sain yhdeltä ystävältä. Peittävät just ja just nännit ja jos vähänkin liikkuu niin ei ne paikallaan pysy. Samoin kun ne housut on sellaset, että pieni kolmio tossa edessä ja narua loput.. Neki voi nostaa niin, että se kolmio on vaan tossa edessä ja naru menee pillun sisälle.

On muuten paljon seksikkäämpi olo, kun on naru jalkojen välissä, kuin että ei oo mitään. Vaikka siis viihdyn hyvin ilman pikkareita, kuten nytkin..

Vaikka sitä on viime yönä pannut ja kunnolla niin taas on kauhee panetus päällä ja pelkästä ajatuksestakin on pillu märkänä. Tarvii varmaan mennä vähän itse auttamaan itseään, kun mies lähti töihin. Kaapista löytyy eri kokoista ja eri näköistä dildoa, värinällä ja ilman niin eiköhän niillä saa itsensä hetkeks tyytyväiseksi ja sitten parvekkelle ottaa arskaa noiden lappubikinien kanssa. Ei oo kivaa meinaan jos nännit palaa, niin ehkä just ja just ne nännit voi laittaa piiloon..

Tähän meen parvekkeelle näkee naapuritalostakin, mutta ei mua haittaa vaikka joku mua katselis, päinvastoin. Jos kaivaiskin välineet kaapista ja menis tonne parvekkeelle itseään tyydyttää. Pitäis kunnon shown naapureille ja samalla sais aurinkoakin otettua..

Ehkä nappaan jonkun kuvankin ja laitan sen tänne teille :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti